Финансии / Банкарство

Возбудлива работна позиција отворена во Стопанска банка

07.03.2024г.

Уште една возбудлива работна позиција отворена во #СТБтим
- Соработник за спречување перење пари и финансирање на тероризам во Секторот за контрола на усогласеноста на работењето на Банката со законите.

Дознајте повеќе за оваа отворена позиција и потребните квалифилации како и начинот за аплицирање: https://lnkd.in/eHBks-j

ПРЕПОРАЧАНО