Општество

Шпанија одбележува 50-годишнина од смртта на Пикасо

Економија и бизнис | печатено издание | јуни 2023г.

На местата драги на уметникот во годината кога се одбележува 50-годишнината од неговата смрт.

Целиот прилог можете да го погледнете на следниот ЛИНК

ПРЕПОРАЧАНО