Економија

Само праведна економија може да биде успешна економија

ФОНДАЦИЈАТА „ФРИДРИХ ЕБЕРТ“ (ФЕС) ОДБЕЛЕЖА 25 ГОДИНИ ОД НЕЈЗИНОТО ПОСТОЕЊЕ ВО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

НЕЕДНАКВОСТА КАКО ЕДЕН ОД КЛУЧНИТЕ ПРЕДИЗВИЦИ

Целиот прилог можете да го прочитате на следниот линк


(Економија и бизнис, печатено издание, септември 2021г.)

 

ПРЕПОРАЧАНО