Вести

ZERO подари свечени фустани на девојчиња во згрижувачки семејства

25.05.2023г.

ZЕRO BRЕND донираше два фустани од својата колекција  за полуматурскaтa и матурската прослава на две девојчиња сместени во згрижувачки семејства.

ZЕRO  им ја посакува целата среќа на овој свет и ја поздравува грижата на СОС Детско Село за своите штитеници, како и потребата компаниите да ја подигнат својата општествена одговорност за поддршка на младите од ранливи категории.

Модната куќа ZERO е најмладата членка на групацијата Фероинвест/Централинвест и деновиве ќе ја објави својата нова колекција за летната сезона која е пред нас.

ПРЕПОРАЧАНО

Најчитано