Lifestyle

Фоторепортажа од БОШ Фестивал

Ѓорѓи Јаневски | Авторот е културен работник

Економија и бизнис | печатено издание | септември 2023г.

Гевгелија е градот на Илија Џаџев. Гевгелија мириса на море, живее полека и спокојно, во благосостојба. Гевгелија има казина и стоматолошки ординации. Веќе петнаесет години, Гевгелија го има БОШ Фестивал, и на тоа може да се гордее.

Фотографии на Димитар Новаков
https://boshfest.com/

ПРЕПОРАЧАНО

Најчитано