Lifestyle

Моден перформанс по иницијатива на Амбасадата на Кралството на Холандија во Скопје

Лидија Георгиева | авторот е дизајнер, редовен професор

Економија и бизнис | печатено издание | декември 2022/јануари 2023г.

МОЌНО Е ЧУВСТВОТО КОГА ЌЕ ПРОГРАМИРАТЕ СИСТЕМ ДА ГО ПРАВИ ТОА ШТО ГО САКАТЕ

Моден перформанс по иницијатива на Амбасадата на Кралството на Холандија во Скопје

(Целиот прилог на следниот линк)

ПРЕПОРАЧАНО

Најчитано