Lifestyle

„ЕВЕРЕСТ“

Игор Иванов

Авторот е режисер

 

 

Ова не смее да се пропушти. И би било крајно бесмислено „Еверест“ да се гледа на ТВ или на компјутерски екран во момент кога е на репертоарот на локалните кина, во 3Д. Бидете добро подготвени за оваа проекција, бидејќи ќе бидете трансмитирани среде смртоносна луња на Монт Еверест од која тешко ќе можете да се извлечете. Ова уникатно и визуелно, технички и синеастички беспрекорно издание ќе ве прогонува со ноќи и со денови...

 

Прочитајте повеќе во печатеното издание

ПРЕПОРАЧАНО