• Игор Иванов

    Во Холивуд се нема ниту мерка ниту скрупула. Да се „цедат“, да се извртат и да се преуредуваат на илјада начини приказните на кои почива цивилизираниот свет е секојдневна работа. „Во шумата“ е филм во кој четири бајки на браќата Грим се споени во една приказна, за еден пекар ...

  • Лидија Георгиева

    Сензорни искуства, иновативни концепти, предмети – скулптури, место каде што коегзистираат модерниот свет и културното наследство, собир на професионалци од сите сфери на дизајнот – креатори, производители, трендсетери, сопственици на бутици, стоковни куќи, хотели, архитекти за внатрешно...

Back to Top