Општество
ПРЕДНОВОГОДИШНА ЗАБАВА НА СИТЕ БАНКИ И ФИНАНСИСКИ ИНСТИТУЦИИ


Традицијата на најдобрата предновогодишна прослава на сите банки и финансиски институции во Македонија продолжува.

Оваа година забавата ќе биде со уникатните латино/хаус звуци на ConTruDJ - бендот кој е најпријатното откритие на македонската музичка сцена, момците кои латино и хаус композициите фантастично ги надополнуваат со звуци на труба и конги.
Познатото Битолско трио ,,Zoki Conga, Dadoni Trumpet & Dj Mikar” веќе 11 години се присутни на македонскиот ноќен и социјален друштвен живот. Тие се пионери од овој тип на бендови на нашите простори.

Забавата по повод Новата 2018 година ќе се одржи на 26.12.2017 – вторник во клубот СТАНИЦА 26, кој е лоциран на Ул. Јордан Мијалков бр.26 со почеток од 21:00 и ќе трае до 02:00 часот.

Во продолжение можете да ги слушнете фантастичните ConTruDJ, бендот кој со своите настапи ја освои Македонија, но и клубовите во регионот! https://youtu.be/dHAQEidVaV8

Пријатели на забава се:
BTS Art Factory, (btsaf.com)
Бизнис магазинот „Економија и бизнис (www.ekonomijaibiznis.mk)

Контакт : atanasov.kiro@gmail.com

ПРЕПОРАЧАНО

Back to Top