Е-Б-Ф-Б
ВИП ЗИМСКА РОАМИНГ ПРОМОЦИЈА

Vip

Во пресрет на новогодишните празници и зимските одмори Вип воведува нова роамингпромоција со која на своите корисници им овозможува најевтини разговори од странство кон дома и слободна интернет комуникација, со дури 50% намалена цена за роаминг интернет пакети.

Со оваа најнова промоција сите корисни ци на Вип, за само 9,9 денари за минута можат да се јават од странство кон сите мрежи во Македонија и да раскажат за своите зимски доживувања.

Се што требa да направат корисниците е да го впишат *123* пред секој повик во следниот формат *123*389XХХХХХХХ# каде што ХХ е бројот кој сакаат да го повикаат. По ова корисниците добиваат повик и поврзување с обараниот број.

Понудата е автоматски достапна за сите VipПрипејд и VipПостпејд корисници без дополнителни трошоци за активација. Листата на земји од кoja Вип корисниците можат да се јават и да зборуваат најевтино од странство со цела Македонија е достапнана www.vip.mk.

Дополнително, Вип воведува промоција со која сите Вип Постпејдкорисници своите зимски доживувања можат да ги споделат и онлајн при патувања низ Европа по двојно пониска цена за интернет пакети. Доколку изберат еден од Vip Roam Surf пакетите за месечна претплата од 199.5 денари за 20MB или 349.5 денари за 50MB односно за 200MB и 500MB во земјите каде се достапни операторите на Телеком Австрија Групацијата: A1 Телеком во Австрија, M-telво Бугарија, Vip mobile во Србија, Si.Mobil во Словенија, Vipnetво Хрватска, Telecom во Лихтенштајн и Velcom во Белорусија. 

Понудата важи ограничен период. Повеќе информации можете да добиете и со јавување во Контакт центарот на Вип на 077 1234. 

ПРЕПОРАЧАНО

Back to Top