Општество
МАКЕДОНСКИОТ ФИЛМ „FAREWELL“ НА МЕЃУНАРОДНИОТ НАТПРЕВАР „MYRODEREEL“


 

 


Единствениот македонски филм на натпреварот „MyRodeReel“ во моментот се наоѓа на 14тото место од вкупно 1225 филмови ! 

Останаа уште само 2 дена гласање, да им помогнеме на овие наши млади уметници! 

Краткиот филм на метафоричен начин ја покажува бесмисленоста на војната и се обидува да ги долови најосновните чувства на оние погодени од истата. 

Тие го направија своето, ред е на нас! 

За да гласате кликнете на следниов линк:

http://www.rode.com/myrodereel/watch/entry/2728

Дечките од филмот беа многу добри да ни пратат како точно ја креираа сцената во пост продукција, истата можете да ја погледнете подолу:

https://goo.gl/IO2EG5


ПРЕПОРАЧАНО

Back to Top